Ako na fundraising v časoch v korony?

Súčasná náročná doba zmenila náš život a fungovanie na nepoznanie. Pred fundraiserov a lídrov zároveň kladie nečakané výzvy, ako v novej realite budovať vzťahy s podporovateľmi a získavať zdroje pre poslanie svojich mimovládnych a verejnoprospešných organizácií.

Čo nás naučila koronakríza a ako na ňu reagovať? Čo sa zmenilo a stále mení a aký to má dopad na získavanie zdrojov? Kam sa posunie fundraising v časoch nastávajúcej ekonomickej krízy?

To sú otázky, ktorými sa budeme zaoberať na Slovensko-českej konferencii o fundraisingu, ktorá sa pod názvom Fundraising v časoch korony bude konať 12. 11. 2020 online.

Celodenné online stretnutie otvorí Stanislav Lencz (SK), ktorý nám predstaví ako systematicky transformovať neziskovku na cieľavedomú organizáciu sledujúcu vyšší zmysel. Fundraising zakódovaný v DNA organizácie Sue Ryder priblížia Jana Havlenová a Lenka Stárková (CZ). Na partnerstvo (aj) v čase krízy medzi neziskovými organizáciami a komerčnými firmami si posvieti Andrea Cocherová (SK). Pavel Hrica z Cesty von (SK) zase predstaví návod, ako aj z kríz vychádzať silnejší.

Inšpiráciu, ako získať stovku pravidelných prispievateľov skoro bezpracne, ponúkne Róbert Furiel zo Saplinqu (SK). Ako zostať v spojení s darcami prostredníctvom telefundraisingu ukáže Martina Neradová z Amnesty ČR. Aleš Jeník z CRM pro neziskovky (CZ) zas poukáže na automatizáciu procesov pre fundraising. V záverečnej panelovej diskusii expertov Jan Gregor (CZ), Jitka Nesrstová (CZ), Katarína Bartovičová (SK) a Eduard Marček (SK) sa pozrieme na to, čo je pred nami a ako sa k tomu postaviť z pohľadu lídrov a fundraiserov. Viac o spíkroch a programe konferencie tu.

Deň pred konferenciou 11. 11. 2020 sa uskutoční sprievodné podujatie SKCZKF Ako na fundraising pomocou CRM. Slovenské centrum fundraisingu vám v spolupráci s CRM pro neziskovky na tomto online stretnutí ponúka výmenu skúseností o najpoužívanejšom CRM systéme, ktorý môžu využiť neziskové organizácie pre svoj lepší fundraising.

Všetky informácie o Slovensko-českej konferencii o fundraisingu online možno nájsť na www.skczfundraising.org. Registrácia prebieha do 11.11.2020. Tešíme sa na online stretnutia s vami.


Leave a comment