Budujte vzťahy, mobilizujte podporu

skczkf2019_main_600_248Čo si vyžaduje úspešný online fundraising? Ako využiť potenciál sociálnych sietí pre budovanie vzťahov a mobilizáciu podpory? A ako pri tom pracovať s kampaňami, telemarketingom či správou databáz?

Aj na tieto otázky dostanú odpoveď účastníci Slovensko-českej konferencie o fundraisingu, ktorá opäť sprostredkuje skúsenosti úspešných fundraiserov a kampanierov z Česka a Slovenska. Konferencia sa pod názvom Budujte vzťahy, mobilizujte podporu uskutoční v piatok 17. mája v Bratislave.

Skúsený kampanier Juraj Rizman z Via Iuris nás vovedie do prostredia, v ktorom občianske organizácie musia čeliť čoraz väčším výzvam pre svoje fungovanie a financovanie. Hana Mlkvá a Frédérique Hazéová z Človeka v ohrození predstavia, ako sa podarilo koncept Skutočného darčeka po českom vzore adaptovať aj na Slovensku. Online nástroj Nocleženka Armády spásy prepája darcov s bezdomovcami a na konferencii ju uvedie Nikola Teslová. Využitie sociálnych sietí a online komunikácie bude dominovať prezentácii Františky Kernovej z organizácie Kočičí přání (Jak získat miliony online sbírkou). Skúsenosti Hnutí Duha s budovaním vzťahov cez telemarketing priblíži Martina Hlavatá. V nedávnej prezidentskej kampani na Slovensku sa podaril rekordný fundraisingový výnos v prospech neznámej kandidátky – túto unikátnu online kampaň predstaví Zuzana Suchová. Martin Humpolec z CRM pro neziskovky nám ponúkne 10 tipov, ako prostredníctvom Salesforcu zlepšiť naše vzťahy s  darcami. A záver konferencie bude patriť fenoménu sociálnych sietí na Slovensku – Zomri – ktoré sa okrem kritického myslenia venuje aj podpore verejnoprospešných aktivít rôznych organizácií.

Príďte sa inšpirovať od skúsených kampanierov a fundraiserov a zistite, ako úspešne budovať vzťahy a mobilizovať podporu. Zľava je k dispozícii pre členov Klubu fundraiserov Slovenského a Českého centra fundraisingu ako aj pre členské organizácie Koalice Za snadné dárcovství.

Ďakujeme za podporu Nadačnému fondu Telekom pri Nadácii Pontis za podporu podujatia.

SCF-konferencia-SK_pozitiv_CMYK.ai

Všetky informácie o konferencii možno nájsť na www.skczfundraising.org. #SKCZKF

 


Leave a comment